Sponsring och Samarbeten

Är du eller din klubb/förening på jakt efter sponsorer till en kommande tävling? Vi på Liwa Design är alltid glada över att stödja hängivna och passionerade djurägare genom att bidra med våra produkter!

 

Vad vi erbjuder

Vi sponsrar tävlingar runt om i Sverige flera gånger per år och erbjuder gärna följande:

  • Presentkort: Vi bidrar med tre presentkort á 149 kr styck som kan delas ut till vinnarna i er tävling.
  • Sponsringspaket: Vi erbjuder sponsringspaket som inkluderar reklamprodukter såsom affischer, rabattkort och visitkort. Dessa kan sättas upp på tävlingsplatsen eller i er klubb för att sprida vårt varumärke.
  • Digital reklam: Ni får en kort beskrivning av oss samt en bild och vår logga som ni kan använda på er hemsida och sociala medier.
  • Publicitet: Vi delar gärna de tävlingar vi sponsrar på våra sociala medier för att ge dem extra uppmärksamhet.

 

Försäljning på plats

Vi utgår från Nordvästra Skåne och kan oftast delta i tävlingar inom en radie på 10-20 mil. Vid dessa tillfällen erbjuder vi försäljning av våra produkter direkt på tävlingsplatsen. Vi kan också erbjuda personlig tryckning med namn och valfri ras på våra produkter.

Samarbeten på sociala medier

Vi genomför även samarbeten på sociala medier med olika kreatörer av varierande följarklasser. Dessa samarbeten kan inkludera tävlingar, utdelning av rabattkoder och andra aktiviteter för att öka engagemanget och sprida vår verksamhet.

Intresserad av samarbete?

Om ni är intresserade av att bli sponsrade, vill att vi ska komma och sälja på plats under er tävling, eller om ni är intresserade av ett samarbete på sociala medier, kontakta oss på samarbete@liwadesign.se för mer information. Vi ser fram emot att höra från er och möjligheten att samarbeta!

 

Mejla oss