Om LIWA Design

Vilka står bakom Liwa Design och varför gör vi det vi gör?

Vi kan väl börja från början…

Liwa Design grundades år 2021 av Linnea Ewaldh med en enkel men kraftfull idé: att skapa tygkassar med orter och koordinater. Denna idé blomstrade och utvecklades snabbt till att inkludera tygkassar med hundraser, vilket blev en stor succé. Med tiden har detta koncept vuxit och diversifierats till det breda sortiment av personliga kläder och accessoarer vi erbjuder idag.

Vi hade en dröm…

Vi specialiserar oss på att tillverka personliga kläder och accessoarer för djurägare. Varje produkt, från de minsta detaljerna i våra siluetter till valet av material, är handplockade och skapade med en vision om kvalitet och personlig touch. Våra unika designs inkluderar ett brett utbud av hund-, häst-, och kattraser, samt möjligheten att anpassa med namn eller personlig text.

Något som alltid varit viktigt för oss är…

Genom att bygga upp vår webbplats och sociala medier har vi säkerställt att Liwa Design står för öppenhet och tillgänglighet. Vi värdesätter kommunikation med våra kunder och strävar efter att skapa en inkluderande och välkomnande gemenskap.

Hur tror vi att vår framtid ser ut?

Med varje ny design och varje nöjd kund ser vi fram emot att fortsätta växa och utvecklas. Vårt mål är att Liwa Design ska vara en plats där kvalitet möter kärlek, och där varje produkt berättar en historia om den unika bandet mellan ägare och husdjur.

Mitt namn är Linnea Ewaldh…

Jag är till största delen hjärtat och själen bakom Liwa Design.

Med en personlig resa präglad av både utmaningar och triumfer, har jag skapat ett unikt företag som står för kvalitet, kreativitet och omsorg.

Med både motvindar och medvindar…

Driven av min diagnos av ADHD och högfungerande autism, så var jag ensam i början och tog Liwa Design från en idé till verklighet, men inte långt efter att jag startade blev mina sambo inspirerad och ville vara med på Liwa tåget. Sedan dess har vi kört tillsammans. Idag har även min lillasyster hoppat på och brinner för detta lika mycket som vi gör!

 

Att skapa alla produkter, designa och rita siluetter, bygga upp hemsida och sociala medier är bara några av de steg jag har tagit för att föra Liwa Design framåt. Vi alla lever med våra svårigheter, det gäller att försöka vända dem till något positivt och utnyttja dess fördelar och att göra allting tillsammans. Man är sällan helt ensam!

Vi ska tillsammans göra vårt bästa för att ge er det Liwa Design vi själva drömmer om!

 

Tack för att du väljer Liwa Design och för att du är en del av vår resa. Vi ser fram emot att fortsätta skapa minnesvärda produkter för dig och dina älskade husdjur.

Varmaste hälsningar,

Linnea Ewaldh
Grundare och Ägare, Liwa Design